IBMs forhandlerarm vil sælge services gennem forhandlere

Online-backup, mailsikkerhed og mailhosting er nogle af elementerne i den vifte af programmer IBM Global Services nu vil ud og sælge gennem SMB-forhandlere.

»Vi er klar over, at forhandlerne kan frygte, at vi vil overtage deres kunder. Derfor har vi bygget vores kontrakter op, således at det er de lokale forhandlere, der skal gentegne kontrakter, og ikke os,« siger Mike Riegel, direktør for Espress Managed Service Business i IBM Global Services.

For når en gigant som IBM Global Services har ambitioner om, at lave forhandleraftaler med SMB-forhandlere, er det vigtigt, at tage hensyn til, at mange forhandlere vil have en tendens til at se IBMs sevice og forhandlerarm, snarere som en konkurrent, end som en leverandør.

Ved at bruge Express-navnet lægger IBM Global Services deres produkter tæt op af andre IBM-divisoners tilbud til SMB-markedet. Men i modsætning til software og serverdivisionerne, så er IBM Global Services hverken hjemmevant med SMB-markedet eller med at bruge forhandlere til at sælger selskabets ydelser.

Med Express Managed Services lægger IBM i virkeligheden op til den mest ekstrme kombination af af små forhandlere og internationale giganter. Ydelsen som IBM Global services sælger er for eksempel mailhosting eller mailsikkerhed. Men selv om varen bliver solgt af den lille forhandler henne om hjørnet, så er det ikke en ydelse, som IBM leverer fra et lokalt center.

»For at sikre den maksimale ekspertise på disse ydelser vil hver tjeneste blive drevet fra et eller to datacentre. For eksempel kører vores mailsikkerhedsløsning i dag fra et datacenter i England. Derfra dækker det hele verden,« fortæller Mike Riegel.

Læs mere om IBMs planer i det trykte blad, der er på gaden nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere