Jacob Heiberg har forladt Exact Software

Hollandske Exact Software måtte sige farvel til virksomhedens danske topchef i december 2005.

Den hollandske ERP-gigant Exact Software gik ind på det danske marked i begyndelse af 2004. Den gang blev Jacob Heiberg headhuntet til at opbygge den nye afdeling, og ifølge virksomheden er den opgave nu fuldført, og skilmissen mellem parterne er derfor helt naturlig.

»Jeg blev hyret til at starte kontoret i Danmark, og nu er det blevet tid til, at jeg skal videre, og Exact skal videre« siger Jacob Heiberg, i dag selvstændig uden for it sektoren.

Han forlod direktørstolen hos Exact Software Danmark den 1. december 2005 og siden er kontoret blevet ledet fra Holland af Eric Van Keimpema, der er øverste leder for de lande, hvor Exact Software for nyligt har oprettet nye kontorer.

»Vi har i øjeblikket kig på tre mulige personer til direktørjobbet i Danmark, og vi regner med at have en afklaring i løbet af q1,« forklarer Eric Van Keimpema.

Siden Exact Software rykkede ind i Danmark, har virksomheden arbejdet på at opbygge et dansk marked, men indtil nu har Exact Software kun kapret omkring 20 kunder i landet.

»Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, at vi kun har 20 kunder, men på den anden side er nationale kunder ikke særligt interessante for os, da vi udelukkende satser på internationale og multinationale selskaber« siger Eric Van Keimpema.

I stedet ligger han vægt på, at Danmark skal være spydspids for Exact Softwares satsning i norden. Men der kommer ikke til at ske noget nyt i norden før en ny dansk direktør er på plads.

Jacob Heiberg er ifølge eget udsagn færdig med it verdenen. Siden december har han arbejdet med human excellence, coaching og rådgivning.
»Jeg har hele tiden haft arbejdet med coaching i sigte,« forklarer han.
Jacob Heiberg har en grad i psykologi, og arbejder specielt med NLP ( Neuro Lingvistisk Programmering).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere