Thyregod: Shg-køb er på plads

I dag klokken 10 blev købsaftalen på shg.dk skrevet under. Butikken er lukket og åbner i nyt setup på onsdag, fortæller Poul Thyregod fra Proshop. Falborg fortsætter som regnskabschef, ligesom andre ansatte fortsætter.

Alle systemer nulstilles hos Shg.dk, der starter op på en frisk på onsdag. Det fortæller Poul Thyregod, direktør hos Proshop, der har overtager Shg.dk

»Vi starter helt frisk op fra på onsdag. Derefter regner jeg med, at vi er i fuld drift om 14 dage,« siger Poul Thyregod, der er ny direktør i Shg.dk.

Shg.dk bliver startet op i et helt nyt selskab. Det betyder, at der bliver trukket en streg i sandet. Gamle garantisager bliver tilbage i det gamle Shg-selskab.

»Det vil sige, at kunder som købt varer indtil dags dato kan risikere, at komme i en garanti-klemme. Vi forsøger at lave et samarbejde med forbrugerstyrelsen, hvor vi kommer til at stå som formidler mellem producenter og distributører og kunderne,« siger Poul Thyregod.

Han håber, der kan laves en ordning.

»Vi kunne vælge at lade dem brænde eventuelt i et kommende garanti-helvede, som jeg har set det ske ved tidligere konkurssager. Men det vil vi prøve at undgå for kundernes skyld,« siger Poul Thyregod.

Han fortæller, at hans første prioritet er at få ryddet op og få skabt en god stemning blandt de ansatte.

»De første par dage her, der gælder det bare om, at få maskinen op at køre så hurtigt vi kan,« siger Thyregod.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere