HP bestyrelsesformand øjeblikkeligt trådt tilbage

Fredag efter børslukning, amerikansk tid, meddelte HP på et pressemøde, at bestyrelsesformand Patricia Dunn med øjeblikkelig virkning er trådt tilbage som formand for HPs bestyrelse. Ydermere forlader Dunn besyrelsen. Mark Hurd overtager posten som bestyrelsesfomand.

I første omgang meddelte HP, at Patricia Dunn ville træde tilbage som formand til januar, men forblive i bestyrelsen. Men nye afsløringer i aflytningssagen her nu ført til at Patricia foralder ikke alene formandsposten, men også Hps bestyrelse med øjeblikkelig virkning.

I forbindelse med sin tilbagetræden sagde Patricia Dunn, at hun ikke selv havde taget kontakt til de folk, de detektiver, der foretog undersøgelserne for HP:

»Uheldigvis svigtede de folk som HP stolede på i forbindelse med disse undersøgelser både selskabet og mig,« sagde Dunn.

Mark Hurd, der nu er både præsident og bestyrelsesformand for HP, fortalte på pressemødet, at HP nu har hyret en tidligere statsanklager som konsulent i arbejdet med at få overblik over skandalen.

»Vi har brugt de sidste par uger til at få større klarhed over, hvad der skete i undersøgelsen af hvordan uautoriserede oplysninger slap ud fra bestyrelsen. Selvom den undersøgelse endnu ikke er slut, så står det klart, at der i forbindelse med undersøgelsen er brugt upassende metoder,« slog Hurd samtidig fast.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere