Northcom lægger tågeslør over nye millioner

Mystisk ny direktør i brokerselskabet Northcom tilfører virksomheden tre millioner kroner i ny kapital. Men selskabet er meget fåmælt med oplysninger om, hvem direktøren er, og hvor pengene kommer fra.

Brokerfirmaet Northcom fik 11. maj ny direktør. Det er en Ooi Gim Gaik, der sammen med Kristian Espen Rudolf Kristiansen tegner virksomheden. Samme dag den nye direktør tiltrådte, fik Northcom tilført tre millioner kroner i ny aktiekapital.

Det ligger hen i mørke, hvor de nye millioner kommer fra, og hvem den nye direktør er. Medarbejderne på kontoret i Ishøj kan ikke genkende navnet på deres nye direktør. De lyder meget forundret, når CRN oplyser, at de har fået ny direktør. Heller ikke den oprindelige direktør, Kristian Kristiansen kan bringe klarhed over den nye direktør og de nye millioner. Kristian Kristiansen vil ikke tale med CRN og lader gennem en medarbejder vide, at man foretrækker at arbejde udenfor pressens søgelys.

»Vi har ikke nogen kommentarer til noget at det, du vil spørge om,« siger en Northcom-medarbejder.

Northcom køber og sælger mobiltelefoner og it-komponenter og har en sideforretning med handel med metaller. Sidste års omsætning på 6,5 milliarder kroner blev trukket hjem af kun fire ansatte, der arbejder fra et kontor på første sal i Ishøj.

Handel med så store mængder let omsættelige varer får ofte SKAT's alarmklokke til at ringe med mistanke om karruselhandel, hvor virksomheder gennem livlig handel på tværs af landegrænserne trækker moms ud af statskassen.

I følge CRN's oplysninger er Ooi Gim Gaik en 50-årig kvinde bosat i Malaysia. Hun står i spidsen for it-handelsvirksomheden Kingcom med kontor i Italien.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere