Forhandlersatsning gav SMB-vækst for Fujitsu Siemens

Det har givet pote for Fujitsu Siemens Computer at lave kampagne over for mindre forhandlere: Har overhalet Acer på privat-segmentet for bærbare computere, viser nye IDC-tal

Erik Søe, salgs- og marketingdirektør hos Fujitsu Siemens Computer, er meget tilfreds med de seneste IDC-tal, der viser at hans satsning overfor mindre forhandlere nu har givet bonus. De seneste IDC-tal viser, at Fujitsu Simens er nummer et på privatsegmentet, når det gælder bærbare computere.

»Vi har øget andelen af små forhandlere med 50. Det har øget vores salg overfor private og mindre virksomheder kraftigt og givet os en vækst på 90 procent i det segment, siger Erik Søe.

For et års tid siden konstaterede Fujitsu Simens Computer, at selskabet var dårligt repræsenteret blandt de små danske forhandlere. Derfor blev der sat en plan i gang, der skulle øge antallet af forhandlere i det segment. Nu har planen båret frugt.

Ifølge foreløbige IDC-tal har Fujitsu Siemens Computer nu 25 procent af markedet for bærbare til privatsegmentet hvilket betyder at de er nummer et på det marked foran Acer, der har 24 procent af markedet.

I det samlede billede bibeholder Fujitsu Siemens Computer sin plads som femtestørste pc-leverandør på det danske marked med en samlet markedsandel på 13 procent. Bag tallet ligger en samlet vækst på Fujitsu Siemens på 46 procent mod en samlet markedsvækst på 37 procent.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere