Rosenmeier opruster lager til nordisk satsning

3000 ekstra kvadratmeter er ved at bliver taget i brug hos Rosenmeier Electronics. Dermed fordobler distributøren lagerkapaciteten.

I denne uge sætter Rosenmeier Electronics strøm til Ateas gamle automatiske lagersystem, som Rosenmeier købte, da Atea nedlagde det danske lager. Det sker som et led i flytningen ind i de ekstra 3000 kvadratmeter lagerhal, som distributøren har fået bygget i tilknytning til deres Nørresundbylager.

»Vi regner med, at når vi er færdige, så har vi øget kapaciteten med 400 procent. Det handler om vores ambitioner med nordisk ekspansion og selvfølgelig også om, at vi kan tilbyde eksisterende kunder en bedre og bredere service,« siger direktør Jørn Rosenmeier.

Han indrømmer samtidig, at der i denne tid, hvor indflytingen i de ny lokaler foregår, kan være lidt kaotisk, og at der har været nogle dage, hvor ikke alle ordre blevet ekspederet.

Men det har været nødvendigt at udvide kapaciteten, understreger han.

»Vi har en investeringsplan fra nu og frem til næste sommer, hvor vi vil bruge 30 millioner kroner på at forbedre vores lagerkapacitet. Det har været vores akilleshæl,« siger direktør Jørn Rosenmeier.

Med udvidelsen går Rosenmeiers lager fra at være på 4000 kvadratmeter til at være på 7000 kvadratmeter. Med den ekstra krølle at højden i de nye lokaler er på 10,5 meter, hvilket betyder at der reelt i rummeter sker en fordobling af lageret.

»Næste del er, at vi skal indføre et nyt Warehouse Management System. Vi skal også installere et miniload-system - svarende til det SHG har haft så mange problemer med. Men det bliver først til foråret,« siger Jørn Rosenmeier.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Danske Commodities A/S

Procurement manager

Netcompany A/S

IT Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere