Scribonaregnskab trækkes ned af Danmark

Med én million svenske kroner i overskud, nåede Scribona koncernen lige akkurat i mål med sorte tal for 2003. Et overskud i fjerde kvartal på 52 millioner kroner reddede året for den nordiske itdistributionskoncern. Scribona Danmark er fortsat koncernens store problembarn.

I regnskabsmeddelelsen til den svenske børs omtales det danske datterselskab, som det eneste af de fire lande, særskilt i en kommentar. Her konstateres det, at Scribona i Danmark fortsat arbejder i et hårdt marked, hvor personalereduktioner og højere marginer har forbedret resultatet, men at selskabet stadig kører med underskud.

Den samlede nordiske omsætning for Scribona gik 7 procent ned fra 12,8 milliarder svenske kroner i 2002 til 11,8 milliarder svenske kroner i 2003.

Hvor omsætningen gik tilbage for året som et hele, gik den til gengæld frem i fjerde kvartal 2003, hvor den nåede op på 3,69 milliarder svenske kroner mod 3,63 milliarder svenske kroner i fjerde kvartal 2002.

Fjerde kvartal 2003 gav et overskud på 52 millioner svenske kroner mod et underskud i fjerde kvartal 2002 på 13 millioner svenske kroner.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere