Tech Data udsætter dansk lagerflytning

Tech Data har udsat flytningen af det danske lager til Sverige. Tidligere gik planen på juli måned, nu bliver det tidligst i starten af 2006, oplyser administrerende direktør Hans Vitalis. Det finske lager flytter efter planen til juli.

»Vi ønsker at gå med seler og livrem. Det handler også om at beskytte vores forretning i både Sverige og Finland. Vi har en mulighed for at teste det af inden vi flytter op. Det synes jeg er en fantastisk mulighed,« siger Hans Vitalis.

Han sigter til, at både det svenske og finske marked skal være oppe at køre optimalt, før det danske lager integreres i det store nordiske centrallager i Stockholm.

Han understreger at når Tech Data går ud og fortæller om udsættelsen af flytningen nu, så er det for at kommunikere, at der ikke er tale om en panikhandling.

»Faktisk synes jeg det er et utroligt stærkt budskab at komme med fem måneder før flytningen,« siger Hans Vitalis.

Han fortæller, at når Tech Data i Danmark kan udsætte flytningen, så handler det om, at der er en fleksibel lejeaftale på det danske lager, som gør det muligt at blive i lokalerne længere end oprindeligt planlagt.

Beslutningen om, at udsætte flytningen af det danske lager indtil både svenskerne og finnerne er oppe at køre smertefrit, er en nordisk beslutning, der er godkendt hos moderselskabet i USA.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere