EET tjente 18 mio.

It-distributøren EET Nordic leverer for fjerde år i træk et flot regnskab med solid indtjening og europæisk vækst.

EET Nordics omsætning viste en mindre fremgang til kr. 779 millioner kroner (mod 769 millioner kroner året før) mens driftsresultatet voksede fra 25 til 27 millioner kroner. Overskuddet før skat blev på 18 millioner kroner.

I en pressemeddelelse oplyser selskabet, at man på trods af væksten har været i stand til at generere et positivt cash-flow fra driften på knap 40 millioner kroner.

»Vi er særdeles tilfredse med den udvikling vi gennemgår i disse år. Vi har udviklet EET Nordic koncernen fra i manges øjne at være et "memory-hus" til i dag at være en af de to til tre største reservedels og opgraderingsdistributører i Europa,« siger administrerende koncerndirektør John Skovbro Thomas.

EET Nordic har udviklet et nyt forretningsområde "Sikkerhed og Overvågning", inden for hvilket der distribueres sikkerheds- og overvågnings produkter fra producenter som eksempelvis Axis, Milestone og Mobotix.

EET blev stiftet af brødrene Lasse og Per Frost tilbage i 1988. Brødrene blev millionærer, da de i 1997 solgte halvdelen af aktierne til det europæiske ventureforetagende CVC Capital Partners og resten af aktierne i 2002. CVC er fortsat i dag hovedaktionær i koncernen - ifølge føromtalte pressemeddelelse en ganske tilfreds hovedaktionær:

»På få år er det lykkedes os at udvikle EET Nordic koncernen strategisk, hvorved vi i dag har en langt bredere produktportefølje samt en markant vækst i kundebasen. Således har vi i løbet af de seneste tre år øget antallet af købende kunder fra 14.000 til mere end 20.000 forskellige købende kunder per år,« lyder det fra bestyrelsesmedlem Erik Balleby Jensen, CVC Capital Partners.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere