Getmore: Vi går ikke konkurs

Getmore tabte 1,2 mio. i 05/06, men ifølge indehaveren er forretningen tilbage på ret kurs. Det kommende regnskabsår kommer til at give stort millionoverskud.

Regnskabsåret 05/06 sluttede med et ordentligt hul i kassen for onlinebutikken Getmore. Årets underksud blev på 1,2 millioner kroner og det meste af ejenkapitalen var væk.

Ifølge direktør Sagib Hussain var millionunderskuddet dog et nødvendigt onde.

»Det var vigtigt for os at få styr på logistikken, så i den sidste periode af året, investerede vi i et helt nyt logistiksystem, og i det sidste kvartal kørte hele butikken derfor på vågeblus, Frotæller Sagib Hussain til CRN.

Faktisk gav Getmore overskud i de første tre kvartaler af 05/06 ifølge direktøren, men det sidste kvartal og investeringerne i logistikken sendte regnskabet i rødt. Getmore var dog aldrig i nærheden af konkurs.

»Allerede i løbet af det første kvartal fik vi genetableret ejenkapitalen, og jeg forventer nu, at vi ender med et årsresultat for 06/07 på mellem to og 2,5 millioner kroner,« forklarer han.

Sagib Hussain ejer Getmore sammen med Asif Mahmood og de to iværksættere står også bag Multimedia World (MMW) og den tilhørende butik på Falkoner Allé.

MMW kom ud af 05/06 med et mindre overskud, men det skyldtes alene indehavernes gevinst på aktiehandel. Selve driften gav et underskud på knap 600.000 kroner før finansielle poster. Aktiesalget gav et overskud på knap en million og sendte årets resultat op i 386.000 kroner.

»Der er ingen tvivl om, at konkurrencen er blevet hårdere, og det er den primære årsag til, at vi kørte i minus i Multimedia World sidste år. Men her fra årsskiftet har vi fået ansat nogle salgs- og marketingskapaciteter, der vil give os en mere gennemtænkt strategi,« forklarer Sagib Hussain.

Han forventer, at den nye strategi vil slå igennem hurtigt, og at MMW vil kunne levere et overskud på mellem en halv og en hel million på driften allerede i dette regnskabsår.

Volumen er nøglen til succes, men MMW skal ikke ud og konkurrere med de andre forhandlere på edbpriser, hvis det står til indehaveren. Det er Getmores opgave. I stedet skal MMW føre sig frem på positionen på Falkoner Allé.

»Vi er centralt placeret i København, og butikken er godt kendt, og vi skal vinde på, at folk kommer ind til os og får en bedre sevice,« fortæller Sagib Hussain.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere