Forhandlere:: Frygter Google mangler support bag kanalsatsning

Google forestiller sig, at itforhandlere kan tjene penge på at yde support til Google Apps, men i USA udtrykker forhandlere skepsis over om Google er klar til at støtte forhandlerne i den satsning.

Forhandlere udtrykker frygt for, at Google ikke er klar til en kanalsatsning med deres nye Google Apps-platform. Det sker i en artikel på CRNs amerikanske søstersite.

Kritikken kommer efter en kommentar på den amerikanske blog, Joel on software. Under overskriften »Don't ever use Google Apps for anything important«,  fortælles historien om, hvor galt det kan gå, hvis man bruger Google Apps i en virksomhed og har brug for at komme i kontakt med supporten.

Google forestiller sig i fremtiden, at forhandlere er første led i support-kæden i det nye Gogle Apps-kanalkoncept.

»Telefonsupport til betalende slutkunder er lige præcis den value add-service vi forventer, at vores forhandlere vil sørge for. Der er helt klart en mulighed for at lave dybere support på dette område,« siger en Google talsmand til amerikanske CRN.

Med henvisning til blogartiklen, så frygter den amerikanske forhandler, ITsynergy, imidlertid at Google ikke er klædt på til at støtte op om forhandlerne, når der opstår lidt mere komplicerede problemer.

»Det virkelige spørgsmål er, om Google vil yde støtte nok til deres kanalpartnere, når der opstår problemer som eskalerer,« siger ITsynergys direktør Michael Cocanower til CRNs amerikanske søstermedie.

Michael Cocanower tror ikke på, at Google er klar til kanalen endnu. Hans firma har derfor valgt ikke længere at sælge løsninger fra firmaet Postini, som efter Googles opkøb nu er en del af Google Apps.

For Cocanower er spørgsmålet ikke, hvorvidt der er gode forretningmuligheder i Google Apps.

»Spørgsmålet er, hvor lang tid det tager for Google at indse, at de er nødt til at være et mere kanalvenligt firma,« siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere