Resting ny chef for samlet Four Leaf og DNS

Four Leaf-direktør Henrik Resting-Jeppesen bliver chef for både Four Leaf og DNS i Danmark, mens Jørgen Winther bliver nordisk chef. I 2009 skal selskabernes slås sammen til et selskab.

Nu står det klart at Four Leaf og DNS skal samles til ét selskab i Danmark efter at amerikanske Arrow i februar købte Four Leafs moderselskab Logix.

Det betyder samtidig, at Four Leafs danske direktør Henrik Resting-Jeppesen kommer til at stå i spidsen for både Four Leaf og DNS i Danmark.

Allerede i dag tilbringer Henrik Resting-Jeppesen et par dage om ugen hos DNS i København. Fra 1. oktober tiltræder han som direktør for både DNS og Four Leaf i Danmark. I første omgang fortsætter DNS og Four Leaf som to selvstændige selskaber. I hvert fald frem til 1. januar.

»Det er planen at selskaberne skal slås sammen på sigt. Men der er nogle juridiske ting, der skal på plads før det kan lade sig gøre,« siger Henrik Resting-Jeppesen.

Ifølge Henrik Resting-Jeppesen er det afgjort, at selskaberne for fremtiden fortsætter under nyt navn. Navnet holdes dog indtil videre hemmeligt.

Med fusionen af selskaberne sætter Arrow sig tungt på enterprise-distributionen i Danmark. Citrix har allerede været ude og udnævne en ny distributør, Lean-On, på det danske marked, for at få en ekstra distributør. Med samlingen af DNS og Four Leaf er de to hidtidige distributører nemlig blevet samlet til en.

Det ventes af Four Leaf/DNS vil offfentliggøre det fortsættende navn i Danmark til oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere