Microsofts ERP-udvikling skal oprustes

Microsoft vil ind på markedet for software til de små og mellemstore virksomheder. Det betyder en stor oprustning af den danske udviklingsafdeling i Vedbæk.

Antallet af medarbejdere hos Microsoft Business Solutions i Vedbæk, det tidligere Navision, skal vokse med 20 procent fra de nuværende 700 medarbejdere til næsten 850 inden for de kommende år.

Microsoft har udset sig markedet for programmer til de små og mellemstore virksomheder som det næste store indsatsområde.

Virksomheden vil i løbet af de næste 15 måneder satse 13 milliarder kroner på at få udbredt koncernens programmer til netop denne type af virksomheder og her spiller udviklingsafdelingen i Vedbæk en vigtig rolle. Det fastslår Microsofts chef for Europa, Mellemøsten og Afrika, Jean-Philippe Courtois, over for Politiken i dag.

»Vedbæk er vores største forskningscenter uden for USA, hvilket i sig selv er et bevis på, hvor alvorligt vi tager mulighederne i Danmark. Samtidig har vi placeret vores europæiske salgsafdeling for virksomhedsløsninger i Vedbæk. Med et marked på 20 millioner mindre og mellemstore virksomheder alene i Europa er der et meget stort potentiale«, siger Jean-Philippe Courtois. Alene i år skal Microsoft ansætte 50 nye systemudviklere.

Microsoft vurderer selv, at koncernens indtægter fra markedet med mindre og mellemstore virksomheder vil vokse fra 2 milliarder kroner i dag til langt over 60 milliarder kroner i år 2010.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere