Nyt dansk magasin om internet

Et nyt dansk magasin om indhold på internettet, WEBsiderne, udkommer første gang 31 oktober. Det skal give inspiration til internetbrugerne, inden de kaster sig over de interessante websteder.

WEBsiderne er navnet på et nyt dansk magasin, der udkommer første gang den 31. oktober. Bladet vil skrive om indhold på internettet.

Kim Pedersen har sat projektet i gang og skaffet pengene til opstarten fra det, han betegner som "en bred kreds af partnere". Han giver følgende begrundelse for satsningen:

- Jeg har i flere år undret mig over, at der ikke er nogen hjælp at hente, når man skal have inspiration til at bruge internettet. Idéen med et trykt magasin om internettet er jo, at du kan læse om webstederne, inden du besøger dem ? så du ikke spilder en masse tid. Det svarer lidt til en TV-programoversigt.

Men vil folk ikke hellere læse om internet på internet?

- Det tror jeg faktisk ikke. Vi kan tilbyde en fordybelse, som en hjemmeside ikke kan. Vi laver selvfølgelig en hjemmeside, der blandt vil indeholde et omfattende katalog af links til de sider, som bliver omtalt i bladet, således at læserne slipper for selv at skulle indtaste dem i deres browser, siger Kim Pedersen.

Bred målgruppe

Kim Pedersen siger, at bladets primære målgruppe skal findes mellem de 23-40-årige. Bladet vil først og fremmest henvende sig til det, som Kim Pedersen kalder "en bred kreds af almindelige mennesker".

- Det er vigtigt, at vi sørger for, at det ikke bliver tidsskrift for nørder, uden at vi dog udelukker dem. Ambitionen er at levere information, underholdning og serviceorientede historier. Vi vil forsøge at lave mixet på en måde, så der både er stof for nørder og almindelige mennesker, siger Kim Pedersen.

Det primære i bladet er at skrive om interessante websider. Der vil blive anmeldt flere end 150 websider i hvert nummer, der samtidig vil indeholde et større tema. I det første nummer er temaet webradio.

Men bladet vil også indeholde baggrundsartikler, og artikler af typen "hvordan gør man" om internetrelaterede emner. Derudover kommer der en brevkasse med svar på spørgsmål fra læserne.

Bladet beskæftiger en stab på ti redaktionelle medarbejdere. Det skal udkomme ti gange om året.

Oplaget er på 10.000 eksemplarer, og prisen bliver 39,50 for et enkelt nummer, der indeholder 80 sider.

Kim Pedersen oplyser, at bladet vil kunne købes i løssalg i 1500 kiosker over hele landet. Samtidig bliver der mulighed for at købe et abonnement på et halvt eller et helt år.

Finansiering af driften skal komme fra både salg af bladet og af annoncer. Kim Pedersen er fortrøstningsfuld med hensyn til muligheden for at tjene penge på bladet.

- Jeg tror godt, at vi kan lave en forretning ud af det, ikke mindst fordi vi på nuværende tidspunkt er det eneste magasin af sin slags her i landet, slutter han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere