Gratis sikkerhedsinfo skal skaffe kunder

Sikkerhedsfirmaet Secunia tilbyder gratis informationer på dansk om sikkerhedshuller. Firmaet regner vil tjene penge på meddelelser, der er rettet specifikt mod de enkelte kunders behov, og telefonsupport til betalende kunder.

Secunia er navnet på et sikkerhedsfirma, der som noget nyt tilbyder gratis oplysninger om sikkerhedsbrister på dansk. Firmaet regner med at kunne tjene penge på oplysninger, der er rettet direkte til brugernes systemer. Derudover vil selskabet tilbyde telefonsupport til betalende kunder.

Secunia indhenter sine oplysninger fra internationale sikkerhedssites som for eksempel Bugtraq. Derudover overvåger Secunia softwareproducenternes hjemmesider for informationer om sikkerhedshuller. På overvågningslisten står også diverse undergrundssites, der bruges af hackere til at prale med gennemførte hacks.

For brugere, der ikke vil have informationer der er rettet specifikt mod sine behov, er tjenesten på Secunias hjemmeside gratis. Så skal man selv filtrere irrelevante oplysninger fra.

Vil man derimod have meddelelser, der kun retter sig mod ens egne systemer, koster det penge.

- Brugerne af den specialiserede tjeneste sparer tid, når vi sørger for, at de kun får informationer, som er relevante for deres systemer, siger Niels Henrik Rasmussen, der er direktør for Secunia.

Han oplyser, at han står inde for, at kunderne kun modtager meddelelser der relevante for deres systemer. Men en sikkerhedsgaranti vil han ikke give.

- Vi kan jo ikke garantere at kunderne bruger informationerne korrekt, men jeg vil godt love, at kunderne vil få alle relevante informationer om de systemer, som de har tilmeldt. Alle kritiske meddelelser vil blive sendt ud med det samme, siger Niels Henrik Rasmussen.

Ud over de specificerede informationer vil Secunia tilbyde telefonsupport døgnet rundt til de kunder, som ikke kan løse et problem selv. Denne tjeneste vil kun være tilgængelig for de betalende kunder.

Direktøren vil ikke oplyse, hvor mange kunder der skal til, før forretningen giver overskud. Han fortæller dog, at Secunia allerede har flere store firmaer i Storbritannien som kunder, og at disse sørger for, at det økonomiske grundlag er i orden.

Relevant link:

Secunias hjemmeside.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere