Toshiba tilbagekalder PDA

Toshiba tilbagekalder firmaets Pocket PC e740 for at rette en fejl i reservebatteriet. Fejlen kan betyde, at brugerne mister deres data, hvis PDA?en bliver tømt for strøm, eller batteriet fjernes.

En fejl i det batteri, der skal sørge for, at Toshibas Pocket PC e740 ikke mister data, når hovedbatteriet er tomt, får nu IT-producenten til at opfordre visse kunder til at indlevere deres PDA til reparation. Det drejer sig om alle e740'er med serienumre fra 72014641L til 92041620L.

Toshiba siger, at de fleste af de fejlramte PDA'er er solgt i USA, men at fejlen også findes i computere, der er solgt i resten af verden.

Toshiba tilføjer, at man kan blive ved med at bruge sin PDA ? uden at miste data, så længe man sørger for, at hovedbatteriet ikke bliver tømt eller taget ud af PDA?en.

Toshiba i Danmark oplyser, at der i Danmark kun er solgt en enkelt e740, der kan være omfattet af problemet. Firmaet vil tage kontakt til køberen med et tilbud om reparation.

Relevant link:

Toshibas egen meddelelse om problemet (pdf).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere