3,5 millioner venturekroner til Dansk Bredbånd

Investeringsselskabet Dansk Kapitalanlæg skyder 3,5 millioner kroner i selskabet Dansk Bredbånd, der blev stiftet på resterne af Bredbandsbolaget. Et symbolsk beløb, mener Dansk Bredbånd, der håber, at samarbejdet kan være med til at bane vejen for en ny kapitalrunde.

Det danske bredbåndsselskab Dansk Bredbånd, har fået 3,5 millioner kroner i venturekapital fra investeringsselskabet Dansk Kapitalanlæg.

Pengene skal ikke bruges her og nu, men investeringen skal sende et signal om, at Dansk Bredbånd er værd at investere i, lyder forhåbningen fra Dansk Bredbånd.

- Vi står ikke og mangler penge til den fortsatte drift, så jeg betragter investeringen fra Dansk Kapitalanlæg som et symbolsk beløb. Det, der betyder noget i den sammenhæng, er den symbolværdi, der ligger i, at Dansk Kapitalanlæg vælger at investere i os, siger Kim Ths. Sonne, der er administrerende direktør i Dansk Bredbånd.

- Det kan forhåbentlig være med til at bane vejen for en yderligere kapitalrunde i den kommende tid, fortsætter han.

Sonne understreger, at Dansk Bredbånd helt sikkert skal ud i en ny kapitalrunde i den nærmeste fremtid, men at beløbets størrelse afhænger af, præcis hvilken strategi, virksomheden vælger at forfølge.

- Vi vil annoncere nogle alliancer i løbet af en måneds tid eller to, der vil vise, at vi tænker langsigtet, siger Kim Ths. Sonne.

Dansk Bredbånd er stiftet som et management buy-out af Bredbandsbolaget, der i januar trak sig ud af det danske marked. Med sig i buy-outet fik de fire stiftere med Kim Ths. Sonne i spidsen 22,5 millioner kroner fra Bredbandsbolagets moderselskab og fra den aktiepost, de selv købte.

Virksomheden levere et 10 Mbit/s højhastighedsnet samt forskelligt indhold. Blandt andet går en ny video-on-demand tjeneste efter planen i luften om to uger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere