Artikel top billede

It-politik sættes til debat på valgmøde

It-området bliver ofte overset i den almindelige valgkamp. Partiernes it-politik sættes nu i fokus på et særligt valgmøde.

Den 8. september afholder IT-Politisk Forening et valgmøde hvor der bliver mulighed for at spørge ind til partiernes it-politik. I den almindelige valgkamp kan det ofte være svært at gennemskue partiernes holdninger på it-området og det drukner oftest mellem andre varme politiske emner.

Derfor er partiernes it-ordførere indkaldt til valgmødet i København, hvor alle kan stille spørgsmål. Det foregår som paneldebat med repræsentanter for 6-8 partier.

IT-Politisk Forening fortæller at man forventer at streame mødet live, men det anbefales alligevel at møde op på selve dagen med sin bærbare, hvis man vil være helt sikker på at kunne være med.

For at stille spørgsmål fra salen er det nødvendigt at medbringe sin bærbare - der er ikke mulighed for at spørge mundligt.

Man kan også stille spørgsmål på valgmødets hjemmeside, og der er mulighed for at påvirke rækkefølgen af spørgsmål ved at stemme andres spørgsmål op og ned.

Foruden  IT-Politisk Forening er HK/Samdata, Prosa, Dkuug, BSD-DK og SSLUG gået sammen om at arrangere it-valgmødet, der efterhånden har udviklet sig til en fast tradition ved hvert Folketingsvalg.

Mødet afholdes hos HK i København fra kl. 18.00-21.00.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere