Artikel top billede

Hackere vil angribe Hollywood

Nu vil hackerne ramme de rige og smukke.

En udbryder-gruppe fra den løst organiserede hacker-sammenslutning Anonymous vil nu gå efter berømtheder fra film, tv og musikkens verden. Det skriver NYDailynews. Indtil nu har Anonymous mest rettet sine angreb mod store virksomheder og myndigheder, men nu vil den nye gruppe Hollywood Leaks altså grave smuds frem om de kendte.

Hackerne har allerede fundet og publiceret en liste med telefonnumre til amerikanske kendisser som  Cyrus og Ashley Green og en tidlig version af et manuskript til en musical med Tom Cruise. De har også afsløret skuespilleren Gerald Butlers e-mail adresse. Det er nok ikke de mest rystende afsløringer, men hackerne lover at mere er på vej.

I weekenden var det rapperen Kreayshawn, der fik sin Twitter-konto hacket. Her kunne de forbløffede fans så finde topløse billeder af den 21-årige sangerinde.

Det ser ud til at gruppens eneste formål er at skabe kaos og gøre grin med de kendte - så det kan være svært for Hollywood Leaks at samle sympati i samme omfang som Anonymous, der kæmper mod censur og overvågning.

Det hjælper heller ikke, at gruppens forvirrede Twitter-kanal skælder ud på de "jødisk-kontrollerede medier".

"Jeg ved ikke hvad deres budskab er. Hvis du får fat i nogens personlige oplysninger og smider det online bare for at ydmyge dem og more dig, så er det bare helt forkert, " siger skuespilleren Cris Judd til avisen.

Han har ligesom mange andre kendte fået sit mobiltelefon-nummer afsløret af Hollywood Leaks.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere