Artikel top billede

Apple forsøger at få europæisk Galaxy-forbud

Salget af Samsungs Android-tavlecomputere og smartphones i Galaxy-serien skal stoppes i hele Europa.

I Holland forsøger Apple nu at få en domstol til at udstede et europæisk forbud mod salget af tavlecomputere og smartphones i Galaxy-serien fra Samsung. Det skriver den hollandske nyhedstjeneste Webwereld, som har fået aktindsigt i sagens dokumenter.

Indtil nu har man troet, at Apple kun har forsøgt at stoppe salget af Galaxy Tab 10.1. Den meget omtalte sag i Tyskland, hvor Apple fik en domstol i Düsseldorf til at udstede et midlertidigt forbud, handlede kun om Galaxy Tab 10.1.

Dette forbud er senere blevet delvist ophævet og gælder i øjeblikket kun for det tyske marked.

Men Webwereld skriver altså, at Apple forsøger at få den hollandske domstol til at stoppe salget af alle Galaxy-produkterne – og det skal gælde for hele Europa.

Ligesom i den tyske sag hævder Apple også i den hollandske sag, at Samsung har kopieret designet til sine produkter.

Webwereld har dog fundet et manipuleret foto i sagsdokumenterne fra Apple. Det minder om det manipulerede billede, som blev afsløret i de tyske sagsakter. Her har Apple ændret størrelsesforholdet, så der er større lighed mellem Galaxy Tab og iPad.

Den hollandske domstol skal træffe sin beslutning den 15. september, men understreger samtidig at den ikke bliver gyldig før efter den 13. oktober.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere