Artikel top billede

Har Apple manipuleret et foto af Samsungs tablet?

Apple har muligvis manipuleret et afgørende billede i sagen om Samsungs Galaxy Tab.

Forleden valgte en tysk domstol at forbyde salget af tavlecomputeren Galaxy Tab 10.1. Forbuddet gælder ikke kun for Tyskland, men også for alle andre EU-lande undtagen Holland. Apple mener at Samsung har kopieret designet fra iPad.

Men bevismaterialet er tvivlsomt. Et af de afgørende billeder, som Apple har brugt til at dokumentere sine påstande, er måske manipuleret. Det skriver Engadget

Det ovenstående billede stammer fra det materiale som Apple's advokater har fremlagt i retten. Det viser en Galaxy Tab 10.1 og en iPad. De ser jo meget ens ud med et størrelsesforhold på 4:3.

Men problemet er, at Galaxy Tab 10.1 faktisk har et størrelsesforhold på 16:10 og er meget tyndere end Apples tablet. Sådan ser det bare ikke ud på billedet.

De nøjagtige mål er 241,2 x 185,7 x 8,8 mm for iPad og 257 x 175 x 8,6 mm for Galaxy Tab 10.1. På billedet ser det ud som de er samme størrelse.

Det kan have været afgørende i dommerens vurdering af, om Samsung rent faktisk har kopieret designet fra Apple.

Engadget har også har taget sit eget billede hvor det er meget sværere at se lighederne mellem de to tablets. Det var hollandske Webwereld, der først kom på sporet af det mystiske billede.

Sagen skal behandles igen ved landsretten i Düsseldorf den 25. august.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere