Artikel top billede

Twitpic-stifter starter Twitter-klon

Er det hævn eller bare en god ide?

Fra denne uge har Twitter-brugere officielt mulighed for at knytte billeder sammen med deres korte tekstbeskeder. Det har hidtil krævet eksterne tjenester som Twitpic, yFrog og Instagram. Men nu har Twitter altså lanceret sin egen fotodelings-tjeneste. Det betyder samtidig at konkurrenternes eksistensberettigelse kan betegnes som tvivlsom.

Så kan det ligne en form for hævn, at Twitpic-stifter Noah Everett i denne uge har startet en Twitter-klon under navnet Heello. Den nye tjeneste ligner Twitter næsten på en prik og det er nok ikke helt tilfældigt. Her bruger man ”pings” i stedet for ”tweets” og det hedder ikke ”followers” men derimod ”listeners”.

Noah Everett havde måske en anden grund til at lancere Heello onsdag – det var også hans 27-års fødselsdag – men det er alligevel bemærkelsesværdigt, at det kommer kun én dag efter at Twitter har åbnet for fotodeling.

Nu kan man spørge om verden har brug for endnu en Twitter-klon – specielt når det ligner den oprindelige tjeneste så meget – men Everett lover dog at Heello senere bliver udvidet med flere innovative funktioner, som videokommunikation og muligheden for at samle sine ”listeners” i kanaler (der minder om ”circles” fra Google+).

Twitter understreger på sin side at det fortsat er muligt at bruge de eksterne fototjenester og Everett siger da også til Socialbeat at Twitpic vil overleve.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere