Artikel top billede

HP og Dell slås på Twitter

HP's retræte fra pc-markedet har udløst en ordkrig på Twitter.

Hos Dell har man svært ved at skjule sin glæde over HP's beslutning om at se på mulighederne for at trække sig helt ud af pc-markedet. I sidste uge kom den overraskende melding om, at HP overvejer at sælge sin Personal Systems Group. Det er den division, der fremstiller pc'er.

Samtidig dropper HP også sin WebOS-platform og stopper salget af smartphones og tavlecomputere. HP er i øjeblikket verdens største pc-producent, men markedet har det svært.

Dell-chef Michael Dell, der normalt ellers holder sig tilbage, havde følgende kommentar til udmeldingen på Twitter:

”Farvel HP, ærgerligt at I ikke vil lave pc'er mere. Men vi laver mere end nogensinde før. Hvordan ville du sige farvel til HP?” skrev han den 20. august.

Det fik HP til at svare tilbage – også på Twitter, der åbenbart har udviklet sig til den nye slagmark for it-giganterne.

”Ikke så hurtigt, Michael Dell. Vi er stadig det største pc-firma og vores team er stadig 100 procent engageret,” lyder svaret fra HP.

Det fik Dell til at sende følgende svar på Twitter: ”HPs pc-forretning er 100 pct. engageret i et ejerskifte med ukendte ejere, ukendt strategi og ukendt tidsplan”.

I den sidste tid har Dell fremført at Android og det kommende Windows 8 er de eneste operativsystemer som har en chance mod Apple på tablet-markedet.

Men Dell har selv problemer – selskabets pc-salg faldt med 3,5 pct. i andet kvartal.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere