Orange udpeger Moniques efterfølger

Orange har udpeget briten Richard Moat til ny administrerende direktør i Orange Danmark. Monique Moullé-Zetterström, karismatisk topchef i Danmark siden Mobilix-tiden, tiltræder i den internationale koncernledelsesstab.

Monique Moullé-Zetterström slog i 1997 sit navn fast, da hun som topchef for det daværende Mobilix optrådte i en byge af danske tv-reklamer med sloganet "Samtale fremmer forståelsen".

Nu rejser kvinden med den markante franske accent tilbage til Paris, hvor hun tiltræder i den internationale koncernledelsesstab med titel som Vice President.

Monique Moullé-Zetterström får det overordnede ansvar for, at Oranges værdier og løfter til kunderne implementeres og udbygges i alle Orange-selskaber verden over.

Hendes afløser på posten som administrerende direktør for Orange Danmark bliver briten Richard Moat, der har været ansat i Orange siden 1992.

Erfaring fra Thailand

Han har arbejdet inden for finans, forretningsudvikling og drift samt senest i stillingen som direktør for TA Orange i Thailand. Siden starten for syv måneder siden har TA Orange fået 900.000 kunder og en organisation på 2.000 medarbejdere, oplyser Orange i en pressemeddelelse.

Richard Moat, ny direktør for Orange i Danmark, har været ansat i koncernen siden 1992.
Foto: Orange
Teleanalytikeren John Strand, Strand Consult, ser to store udfordringer for Richard Moat:

- Han skal skaffe flere kunder for at tjene penge, og han skal tage aktiv del i den konsolidering af det danske telemarked, der er i gang. Der er ikke plads til alle teleselskaberne, og han kunne passende lægge Orange sammen med Telia, lyder rådene fra analytikeren.

John Strand mener ikke, at Richard Moat har valgt noget nemt job.

- Han kommer til at efterfølge en karismatisk dame, og han kommer formentlig til at træffe nogle hårde beslutninger i starten. Der skal ske nogle omstruktureringer i det selskab, siger John Strand.

Fra koncernledelsen i Frankrig får den nye direktør i Danmark følgende skulderklap:

- Danmark er et marked af stor strategisk betydning for Orange, og under Richards ledelse vil vi få en god position, hvorfra vi kan tiltrække flere kunder og fortsat styrke aktiviteterne, siger Graham Howe, underdirektør i Orange-koncernen i en kommentar til rokaden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere