Artikel top billede

Google+ åbner for spil

Google udvider nu sit sociale netværk med spil som Angry Birds og Zynga Poker. Facebook har allerede reageret.

Spil er en af de mest populære aktiviteter på Facebook og nu har Google også udvidet sit sociale netværk Google+ med spil. Det fortæller Google i sin officielle blog. Indtil videre er der 16 spil, herunder kendte titler som Angry Birds, Bejeweled, Dragon Age Legends og Zynga Poker. De mest populære spil fra Zynga findes dog fortsat kun på Facebook, som har indgået en eksklusivaftale med spilfirmaet.

Samtidig lover Google at informationer fra spillene ikke bliver blandet med den normale nyhedstrøm – det er noget, som har generet mange brugere på Facebook. Hvis man ikke er interesseret i Googles spil, skulle det altså være meget let at ignorere dem. Man kan også bestemme, hvem der skal have adgang til ens point-scorer.

Det er ikke alle brugere på Google+, der får adgang til spillene lige med det samme. Den nye spilfunktion bliver rullet ud til brugerne lidt af gangen.

I denne udviklerblog fortæller Google, at man har udvalgt en lille gruppe af spiludviklere som partnere, og senere vil udvide med nye partnere og nye funktioner.

Facebook har allerede reageret ved at ændre sine spilfunktioner, hvor der nu kommer en separat spil-stream med informationer fra spillene. I denne meddelelse fortæller Facebook, at der også bliver mere skærmplads til spillene. Desuden bliver der nu mulighed for at markere spil som favoritter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere