Artikel top billede

Samsung får igen lov til at sælge Galaxy Tab

Samsung må igen sælge sin Galaxy Tab 10.1 i store dele af Europa.

Den regionale domstol i Düsseldort har begrænset sit midlertidige forbud mod salget af Samsungs Galaxy Tab 10.1 i Europa. Forbuddet gælder ikke længere for hele Europa, men kun for Tyskland. Det midlertidige forbud blev udstedt i sidste uge og det betød at Samsung fik forbud mod at sælge sin tavlecomputer i hele EU undtagen Holland.

Apple har klaget over, at Samsung har kopieret designet til sin tavlecomputer. Men som ComON kunne fortælle i går, er der tvivl om, hvorvidt bevismaterialet i sagen kan være manipuleret. Et af de billeder, der viser de to tavlecomputere ved siden af hinanden, gengiver ikke et korrekt billede af Galaxy Tab 10.1.

Hos Samsung udtrykker man glæde over rettens beslutning om at suspendere det pan-europæiske forbud mod salg og markedsføring af tavlecomputeren.

“Hos Samsung er vi fuldt engageret i at levere vores innovative mobile løsninger til markedet uden forstyrrelser og at sikre, at forbrugerne har et bredt udvalg af produkter at vælge imellem. Vi ser frem til muligheden for at genvinde vores intellektuelle ejendomsrettigheder under retsmødet planlagt til den 25. august,” siger Erik Johannesson, der er PR-chef for Samsung i Norden.

Det næste retsmøde i sagen finder altså sted i næste uge. Ifølge tyske medier kan Galaxy Tab stadig købes i tyske butikker trods forbuddet.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere