Frank Aaen freder it-virksomheder

En af Danmarks mest forhadte generalforsamlingsgængere, Enhedslistens Frank Aaen, har ikke flere kritiske spørgsmål klar i posen til it-selskaberne i denne omgang. Mandag stod TDC's ledelse for skud.

Mandag aften drev det tidligere folketingsmedlem for Enhedslisten, Frank Aaen i sin funktion af medlem af tre-mands foreningen Kritiske Aktionærer TDC's ledelse til vanvid.

Med en række nærgående spørgsmål vedrørende selskabets skattetænkning satte han bestyrelsesformand Thorleif Krarups tålmodighed på prøve.

Til stor lettelse for andre it-ledere, fortæller Frank Aaen til IT-avisen ComON at han ikke vil møde op på generalforsamlingerne hos flere it-selskaber i år.

»Vi har ikke andre it-virksomheder i kikkerten. Men får vi øje på en sag, der bør rejses, vil vi gøre det,« siger Frank Aaen.

Til trods for at en stor del af 1100 fremmødte på TDC's generalforsamling sukkede dybt, da han bad om ordet for tredje gang, er Frank Aaen dog glad for, at han gjorde det.

»Jeg er tilfreds med, at jeg fik rejst debatten og udstillet, at selskabet tilsyneladende ikke har grænser for, hvad de er villig til at deltage i af skattespekulation. Jeg tror ikke på deres forsikringer om, at de intet havde med faxen fra PricewaterhouseCoopers til skatteministeriet at gøre - den fax, der sagde, at hvis skatteministeren lukkede TDCs skattehul, var det en overtrædelse af regeringens skattestop,« siger Frank Aaen og bebuder, at han vil fortsætte sin hærgen fremover:

»Jeg bliver ved med at stille spørgsmål lige så længe, der er noget, der trænger til at blive belyst - og generalforsamlingen er offentlighedens eneste mulighed, bortset fra det journalisterne vælger at rejse af spørgsmål,« siger han til ComON.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere