SOL lancerer forbedret webmail

Efter flere dages nedetid har SOL genåbnet sit gratis webbaserede e-mailsystem i en stærkt forbedret udgave.

Den danske Internetportal SOL, Scandinavia Online, har relanceret sin gratis webbaserede e-mail tjeneste. Tjenesten har været lukket i næsten en uge fordi SOL har udvidet og opdateret tjenesten. Opdateringen betyder blandt andet, at brugerne har fået adgang til en række nye funktioner i mailsystemet


F.eks. får brugerne mulighed for at køre stavekontrol på hele 14 forskellige sprog, og et helt nyt adressekartotek, der kan importere adresser fra andre programmer. Systemet gør det også muligt at lave auto-svar, hvis man er på ferie, ligesom der er mulighed for at søge i sine mails. SOL fortæller desuden, at man arbejder på at integrere mailsystemet med en kalender-funktion.


SOL arbejder desuden på en WAP-brugerflade, der skal gøre det muligt at tjekke sin e-mail via WAP-telefonen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere