Nyt teleselskab ringer fra Madeira

Universal Telecom, der nu skal sælge fastnettelefoni til danskerne, opererer fra den portugisiske ø Madeira i Atlanterhavet. Selskabet ejes af én person og har ifølge egne oplysninger allerede 200.000 kunder.

Rejseselskaberne kalder øen for "Atlanterhavets botaniske have". Men portugisiske Madeira er også hjemsted for et telefonselskab, der netop er begyndt at jagte kunder i Danmark.

Selskabet, Universal Telecom, vil underbyde TDC med 30-40 procent.

Den strategi ligger tæt op af, hvad selskabet har forsøgt sig med i andre land - blandt andet Sverige, hvor Universal Telecom åbnede i 1999.

Her bor de fleste af de 200.000 kunder, som selskabet oplyser at have hentet hjem siden da.

Både fastnet og mobil

I Sverige tilbyder Universal Telecom både fastnet- og mobiltelefoni samt analoge internetopkoblinger.

- Vores plan er at tilbyde de samme produkter i Danmark, som vi tilbyder i Sverige. Vi har bare ikke lagt os fast på, hvornår vi tager næste skridt, siger Christina Christensen fra sin stol på Madeira.

Hun har fået ansvaret for det danske marked efter at have arbejdet for Universal Telecom siden januar.

- Jeg flyttede til Portugal for fire år siden og arbejdede da for Mytravel. Det blev jeg træt af og søgte stillingen her, fortæller hun.

Universal Telecom administreres af virksomheden Timepiece LDA med base på Madeira. Bagmanden er svensk-briten Mark Hauschildt, der selv ejer hele virksomheden.

Danske kunder betjenes af et europæisk call center, hvor fem-seks medarbejdere taler dansk. I alt er der 15 ansatte til at betjene Skandinavien, siger Christina Christensen.

Kun samtale-minutter

Universal Telecom sælger ikke abonnementer, men kun samtale-minutter. Trafikken ekspederes igennem TDC's netværk.

Der er ikke lagt op til et stort marketing-brag for at oplyse de danske forbrugere om Universal Telecoms lave priser.

Markedsføringen sker via pop-op reklamer på websites, og ellers forventer selskabet, at kunderne vil reklamere for den nye operatør over for venner og familie.

Det skal minutpriserne, henholdvis 18 øre og 10 øre om dagen og om natten, sørge for.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere