To danske pladeselskaber med i Internet-musikklub

Internet-tjenesten Vitaminic tilbyder ubegrænset adgang til et online-musikarkiv for 599 kr. om året.

Mens Napster stadig forsøger at skrue en abonnementstjeneste sammen, så er man allerede meget længere hos Vitaminic. Firmaet har netop åbnet sin Music Club, en download-så-meget-som-du-vil tjeneste, der også byder på musik fra to danske pladeselskaber, Cope Records og Manrec.


Man skal nok ikke søge efter de aktuelle top-10 hits hos Vitaminic Music Club. Firmaet nævner selv navne som Elvis Presley, Louis Armstrong og James Brown, når det skal beskrive tjenestens musikalske indhold, og de danske pladeselskaber bidrager med navne som Hugo Rasmussen og Jens Lysdal.


Inden længe vil man kunne præsentere et bredt udvalg af dansk musik, fortæller Vitaminic, der kræver 369 kr. for seks måneder eller 599 kr. for et års abonnement på tjenesten. Men så er der også adgang til ubegrænset download fra databasen. Kunderne kan dog stadig vælge at betale for hver enkelt download.


Vitaminic startede i Italien i 1999 og har i dag afdelinger i 10 europæiske lande. Det danske website åbnede i januar.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere