Salg til private løfter Dell

Dell Computer opjusterer sin forventning til omsætningen i tredje kvartal med 1,5 milliarder kroner, hvilket også giver større overskud.

Det går godt for Dell Computer. Firmaet har netop opjusteret forventningerne til omsætningen i 3. kvartal. Selskabet forventer en omsætning på 68,5 milliarder kroner og dermed et højere udbytte til aktionærerne. Det skriver Reuters.

Nyheden kom tirsdag før et møde med en gruppe af analytikere og fik straks kursen på Dell-aktier til at stige med mere fem procent.

Dell oplyste, at selskabet forventer en stigning i omsætningen på 1,5 milliarder kroner i indeværende kvartal, der slutter 1. november. Ifølge selskabet skyldes det en stigning i salget til private og øgede ordrer på servere og storagesystemer.

Indtjeningen i tredje kvartal vil blive på 21 cent per aktie. Det er en anelse højere end i andet kvartal og markant højere end tredje kvartal sidste år, der gav et overskud på 16 cent per aktie.

Selv om Dell er et af de få IT-selskaber, der stadig leverer fremgang, så er selskabets aktiekurs faldet 11 procent i år. Det er dog markant bedre end indekset over amerikanske hardwareproducenter, der samlet har tabt 43 procent i år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere