Hackernes yndlingshuller afsløres på ny hitliste

I håb om, at det vil hjælpe systemadministratorer, har SANS-instituttet lanceret en hitliste over de sikkerhedshuller der oftest udnyttes af hackere.

Det amerikanske firma SANS, System Administration, Networking and Security, har skabt en top-ti liste over de mest benyttede huller i netværksservere. På den måde håber firmaet, at de kan hjælpe administratorer med at lokalisere og lappe de umiddelbart mest tilgængelige smuthuller for hackerne.


Listen bygger på informationer fra mere end 40 forskellige firmaer, deriblandt den amerikanske sikkerhedstjeneste NSA og CERT gruppen (Computer Emergency Response Team) fra Carnegie Mellon University. SANS tog initiativ ti listen efter de mange DoS-angreb på amerikanske tjenester i februar.


- Listen dækker cirka 70 procent af de angreb der kommer fra Internet, forklarer Allan Paller der er direktør for udviklingsafdelingen på SANS-instituttet til Zdnet.


(Kilde: Zdnet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere