Køb dig til et smukt barn på Nettet

Otte amerikanske kvinder har skabt røre blandt amerikanske netbrugere. De otte kvinder har sat deres æg til salg over Internet - og i dag begynder auktionen.


Kvinderne, der går under navnet Rons Angels, kræver mellem 15.000 og 150.000 dollar for æggene, afhængig af modellen. På auktionens hjemmeside kan man beskue modellerne, få deres statistikker og læse om alderen på modellernes forældre og bedsteforældre. Hjemmesiden promoverer desuden auktionen som "det eneste sted på Nettet, hvor man kan købe æg fra smukke og raske kvinder".


Er man interesseret i at byde på "englenes" æg, skal man være medlem. Et medlemskab koster 25 dollar om måneden - og man har selvfølgelig rig mulighed for at melde sig ind via hjemmesiden.


Manden der "styrer" auktionen og de otte kvinder, er den 66-årige amerikanske fotograf og filmskaber Ron Harris, hvis øvrige arbejde kan beses på flere pornografiske hjemmesider. Han arbejder i øjeblikket på bogen "Naked Power", der handler om skønhed og hvordan man kan udnytte sin skønhed til at komme frem i livet. Bogen, der endnu ikke er færdig, promoveres på hjemmesiden.


Auktionen har sat USA på den anden ende. Sean Tipton, der er talsmand for en amerikansk lægeorganisation, udtaler til BBC Online, at auktionen både er uetisk og smagløs. Ron Harris, derimod, kalder auktionen for "Darwinisme, når den er bedst".


Det er ikke første gang, der udbydes kropsdele til sag over Internet. I slutningen af september kunne man, via auktionssitet eBay, købe en nyre. Og kort tid efter kunne man formidle køb og salg af organer gennem en dansk hjemmeside. Siden blev dog lukket kort efter, at den var blevet åbnet for offentligheden.


Tjek donorerne og deltag eventuelt i auktionen på ronsangels.com.


(Kilde: BBC Online)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Itm8 | IT Relation A/S
    Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

    Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

    20. august 2024 | Læs mere


    Det Digitale Produktpas

    Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

    21. august 2024 | Læs mere


    Cyber Security Summit 2024

    På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

    27. august 2024 | Læs mere