Dansk Supermarked starter musiksalg på internet

Den nye musikbutik giver adgang til 130.000 numre, som koster mellem seks og 15 kroner stykket.

Sammen med pladeselskabernes forening Phonofile har Dansk Supermarked åbnet for internet-musiksalg gennem sine varehus-kæder Føtex, Bilka og A-Z. På kædernes hjemmesider kan man vælge mellem 130.000 forskellige numre, som skulle være omkring 30 pct. billigere, end hvis man køber cd'en i butikken. Men man behøver ikke købe et helt album - musikstykkerne sælges enkeltvis for mellem seks og 15 kroner. Størsteparten af numrene ligger på en pris omkring en ti'er.

»Musikbutikken åbner samtidig dørene for lovlig downloading af musik fra nettet. Det er et kendt problem, at mange henter musik ned fra nettet uden at betale for det. Vi tror på, at flere vil betale for musikken, når den bliver billigere, ligesom vi forventer, at vi kan øge salget af musik,« siger Henrik Pii Olesen, produktchef i Dansk Supermarked.

Vælger man at købe en cd med samtlige numre over nettet, vil prisen typisk ligge på 99 kroner mod 149 kr. i varehusene. På nogle titler er det muligt at downloade det originale cover fra nettet. Musikbutikken byder også på udgivelser, der ikke kan købes i detailhandelen, f.eks. live-optagelser eller musik af ældre dato.

Dansk Supermarked oplyser at antallet af musiknumre i internet-butikken forventes at runde 300.000 i løbet af det næste år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere