Nintendo afslører online-planer

Fra efteråret bliver det muligt at spille online med Nintendo's nye GameCube-konsol.

Nintendo's GameCube, som netop er lanceret i Danmark, kan snart bruges til multiplayer-spil over internet. En adapter til bredbåndsforbindelser og et almindeligt analogt modem kommer på markedet til efteråret. Prisen for begge GameCube-udvidelser bliver omkring 35 dollar.

De første spil som udnytter muligheden for at spille over nettet bliver Sega's Phantasy Star Online I og II, som lanceres samtidig med modemet. Phantasy Star Online er oprindelige udviklet til den hedengangne Dreamcast-konsol.

Nintendo fortæller, at man samarbejder med andre spilfirmaer om at indbygge online-understøttelse i GameCube-spil.

Samtidig fortæller Nintendo at firmaet har solgt 400.000 GameCube-konsoller i Europa siden den 3. maj. Dermed er 80 pct. af Nintendo's lager tømt, men en halv million nye konsoller er allerede bestilt.

Men Nintendo får måske snart ny konkurrence fra Sony, som i dag har sænket prisen for sin PlayStation 2 (PS2) konsol med 30 pct. til 199 dollar i USA. PS2 og GameCube koster nu det samme i USA. Sony har også nedsat prisen for den gamle PlayStation One konsol, der nu kan købes for 49 dollar i USA.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere