Første HP-farvelaser til under 10.000 kroner

Nu tager også HP kampen op på lavpris-markedet for farvelaserprintere.

HP Color LaserJet 2500 koster som basismodel knap 10.000 kroner inklusive moms. Med en vægt på 21,5 kg og et footprint på under en kvart kvadratmeter er det egentlig en personlig farveprinter.

HP Color LaserJet 2500 har en hastighed, som ligger på 4 fuldfarve A4-sider i minuttet eller 16 sort/hvid A4-sider i minuttet, og første side leveres hurtigt efter henholdsvis 29 og 16 sekunder, fordi printeren ikke kræver opvarmning og den som standard leveres med 64 MB hukommelse (maks. 256 MB), oplyses det.

Printeren har én låge forrest, som giver adgang til alle forbrugsvarer.

Udskiftning af printpatroner foregår efter et nyt princip, hvor den tomme patron automatisk placeres øverst, så den umiddelbart kan udskiftes.

Opløsningen er 600 x 600 dpi med HP ImageREt 2400. Printerdriveren giver mulighed for manual dupleks og for at nedkopiere siderne, så man kan få printet flere ark på samme side (N-up).

Der er PostScript 3-emulering samt HP PCL 5c og 6 er standard.

HP Color LaserJet 2500 leveres med USB, parallelport og EIO-slot til Jetdirect-kort (som er standard for 2500n/tn-modellerne). Som standard har alle modeller en 125-arks universalbakke. Alle andre modeller end Lightmodellen har desuden en 250-arks kassette. Alle modeller kan udbygges med op til tre bakker til en samlet kapacitet på 875 ark.

Som tilbehør kan man få trådløs printserver og Bluetooth. Der er fire modeller i den nye 2500-serie.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere