DR dropper TDC til fordel for Telia

Danmarks Radio har indgået en rammeaftale for tre år med Telia. Teleselskabet skal levere mobil ?og fastnettelefoni samt datalinier til DR, som sparer omkring en tredjedel af sin telefonregning.

DR og Telia har indgået en treårig rammeaftale om levering af mobil- og fastnettelefoni samt datalinier. Internet er endnu ikke med i aftalen, men Telia har mulighed for at byde ind på det i de tre år, aftalen løber.

Telia vandt kontrakten i en EU-licitation, og har dermed vippet TDC af pinden som DRs leverandør af kommunikation.

Det har ikke været muligt at træffe chefen for DR?s indkøbsafdeling, Betina Jensen, for at få at vide, hvor meget der kan spares med den nye aftale.

Ifølge Computerworlds oplysninger er der tale om besparelser i størrelsesordenen 30 procent.

Telia er naturligvis glad for at få en af de største offentlige kunder i hus. I en pressemeddelelse siger administrerende direktør Jesper Zerlang fra Telia Networks:

- Aftalen er en milepæl for os, fordi DR er en af de toneangivende og største offentlige telekunder.
Rammeaftalen er endnu et eksempel på, at Telia for alvor er ved at få foden indenfor på det offentlige marked, og vi tror på, at flere offentlige virksomheder vil følge efter. Vi har allerede indgået aftale med Frederiksberg og Gentofte Kommune, som i skrivende stund er ved at blive porteret til Telia.

Telia regner med, at aftalen allerede i år vil kunne ses på omsætningen, men oplyser ikke, hvor stor værdi den har.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere