Aaliyah mindes på nettet

Den 22-årige sangerinde Aaliyah blev dræbt lørdag nat i et flystyrt på Bahamas. Hendes fanskare samles på nettet for at mindes den unge stjerne.

Den amerikanske sangerinde og skuespiller Aaliyah Dana Haughton mistede livet lørdag nat sammen med otte andre under et flystyrt på Bahamas. Den 22-årige og hendes filmhold var på vej fra øen Abaco til Miami i et Cessna-passagerfly, som styrtede ned og eksploderede kort tid efter starten lørdag nat. Aaliyah var taget til øen for at filme hendes nye musikvideo "Rock the Boat".


Det unge amerikansk talent fik international berømmelse efter sin første filmrolle i "Romeo must Die". Hendes første album, "Age Ain't Nothing But a Number", blev indspillet som 14-årig. Det tredje album, "Aaliyah", blev sendt på gaden i juli.


Aaliyah medvirkede i Anne Rice-filmateriseringen "Queen of the Damned" og havde sikret sig en rolle i den kommende fortsættelse til "The Matrix" med Keanu Reeves.


På nettet samles sangerindens fans for at mindes den 22-årige og hendes musik. MTV har indrettet en mindeside, "Fans Remember Aaliyah", hvor fans kan give frit løb for deres følelser. Aaliyahs officielle hjemmeside og flere mindesider er så overbelastede, at det kræver stor tålmodighed hvis man vil besøge dem.


Fire eksperter fra de amerikanske luftfartsmyndigheder er rejst til Bahamas for at finde årsagen til flystyrtet. En medarbejder fra lufthavnen på Abaco siger til CNN, at lufthavnspersonalet og flyets pilot havde klaget over, at flyet var overbelæsset, men passagerne insisterede på at tage alle deres kufferter med ombord.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere