Palm tilbyder at tage model tilbage

Producenten af håndholdte terminaler Palm er nu villig til at tage modellen m130 tilbage, efter selskabet har indrømmet, at produktet ikke leverer så mange farver som lovet. Først da forbrugere truede med retssag, kom tilbuddet om tilbagekøb.

Det er aldrig sundt for en virksomheds omdømme at få sine fejl gennemtrawlet lystigt i diverse diskussionsfora og chatgrupper samt i traditionelle medier, da det tager tid at få et godt image gendannet.

Allerede efter tre ugers ballade må producenten af håndholdte terminaler Palm indse, at det er nødvendigt med et kontrolleret tilbagetog, efter selskabets uheldige markedsførings-kiks i august.

I midten af sidste måned måtte Palm nemlig indrømme, at selskabets model m130 ikke kan levere lige så mange farver som lovet i annoncer og salgsmateriale.

Derfor vil Palm nu købe m130 tilbage fra kunderne eller tilbyde dem en gratis download af spillet SimCity. Det skriver CNet.

Ikke farver nok

Palm slog i annoncerne på, at m130 kunne vise 65.000 farvenuancer, men det begyndte utilfredse brugere hurtigt at stille spørgsmålstegn ved i chatgrupper og diskussionsfora. Til sidst indrømmede Palm, at m130 kun kunne vise 58.000 farvekombinationer - 11 procent færre end lovet.

Alligevel afviste selskabet al tale om at refundere utilfredse kunders køb. I sidste uge begyndte enkelte kunder at true med sagsanlæg - og så ændrede Palm holdning.

- Vi vil gøre det rigtige, lyder det nu i en meddelelse fra selskabet, der samtidig vil sende en mail om tilbuddet til alle registrerede m130-ejere.

Vil du vide mere om Palm?
NewsScanner overvåger 300+ medier
Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere