Ny it-forhandler satser kun på kvinder

Det er for svært for kvinder at finde det lækre it-udstyr, fordi de normale webshops ikke fokuserer på kvinder. Det vil nystartet kvindelig forhandler lave om på.

Rikke Hass Christensen elsker selv lækkert it-udstyr og gadgets. Men hun synes, det er alt for svært at finde frem til. Derfor har hun nu startet sin egen web-shop fokuseret ene og alene på kvinder, der ønsker at købe lækkert it.

»Jeg var træt af at lede i en million web-shops for at finde lige præcis de farver, jeg ønskede. Derfor lavede jeg Feminin-it.dk,« siger Rikke Hass Christensen, der foreløbig har startet feminin-it.dk op som en fyraftensbutik.

Hun er overbevist om, at der er et marked for netop for kvinder.

»Kvinder bliver altid fremstillet, som nogle der ikke har forstand på it. Jamen fint, så lad os få vores egen butik. Jeg tror på, at kvinder gerne vil købe ind i en butik, hvor de finder alt det lækre og pæne udstyr,« siger hun.

Hun satser samtidig på, at hun kan give rådgivning til for eksempel hvilke mobiltelefoner, der passer med hvilke bærbare. Hun mener, at kvinder gerne vil betale lidt mere, hvis de får den rette rådgivning og samtidig de lækre produkter. Derfor er målgruppen også begrænset til kvinder.

»Jeg vil sælge eksklusivt til kvinder og piger og til mænd, der køber ind til deres kvinder. Selvfølgelig hvis en mand gerne vil have en lyserød mobiltelefon og få en faktura fra Feminin-it, så skal han også have lov til det,« siger den nybagte butiksejer.




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere