Det ved Google om dig

Google gør det nemmere at få overblik over alle de steder, hvor du har delt informationer eller efterladt data i Googles univers.

Hvis du har en Google-konto, så har du uden tvivl efterladt informationer om dig ude i cyberspace. Nu gør Google det lidt lettere at rydde op i dine digitale efterladenskaber.
Med Google Dashboard får man et hurtigt overblik over alle firmaets tjenester og de data, som de gemmer om brugerne.

På den måde er det den naturlige forlængelse af det interne privacy-initiativ Data Liberation Front, hvor Google arbejder på at gøre det let at trække data ind og ud af firmaets systemer.

Men på Google Dashboards er det i højere grad målet at skabe gennemsigtighed til de offentlige og skjulte data, som Google gemmer om dig. For eksempel kan du se - og slette – de helt almindelige Google-søgninger, som Google jo gemmer for at danne sig et overblik over dine præferencer og vaner.

Det er i forvejen ikke nogen hemmelighed, at Google ved ufatteligt meget om sine brugere. Rettighedsorganisationen EFF har påpeget, at Google ved mere om os end vores mødre. Det argument har Computerworld.com filosoferet over i denne artikel.

Google Dashboard er skabt af Googles udviklingsteams i München og Zürich.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere