IT-mediehuset n-com overtager CRN

Det danske IT-mediehus n-com har overtaget brancheavisen Computer Reseller News.

IT-mediehuset n-com befinder sig i kraftig vækst. Efter overtagelsen af IT-nyhedstjenesten ComON sidste efterår og lanceringen af den trykte ugentlige IT-avis med samme navn, har n-com nu overtaget brancheavisen Computer Reseller News (CRN). Samtidig med købet bliver CRNs tidligere eneejer Børsen Magasiner aktionær i n-com.

Brancheavisen CRN udsendes til beslutningstagere i IT-salgskanalen - med særligt fokus på integratorer og forhandlere, både business-to-business og detail. CRN udkommer hver 14. dag i et oplag på 12.500 eksemplarer.

CRN skal forenes med n-coms produkter, der foruden ComON også omfatter magasinet mediamac, jobportalen jobeasy og andre aktiviteter.

Computer Reseller News fortsætter sine aktiviteter som hidtil med samme personale og ledelse, men flytter 14.-15. februar sammen med n-coms øvrige aktiviteter i Vermundsgade på Østerbro i København.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere