Sikkerhedsfirma rykker ind i Danmark

Det internationale firma for IT-sikkerhed, Outpost24, rykker nu ind i Danmark. Firmaet tilbyder overvågning af kundernes computere, samt opdaterede nyheder om sikkerhedsproblemer døgnet rundt.

Sikkerhedsfirmaet Outpost24, der har base i Sverige, går nu ind på det danske marked. Firmaet leverer oplysninger om trusler mod IT-sikkerheden, herunder udbredelsen af vira og advarsler om sikkerhedshuller.

Outpost24's danske direktør Jan Gram-Hansen betegner firmaets tilbud som forebyggende:

- Det, vi kan, er at tilbyde vores kunder et konstant opdateret trusselsbillede. Vi overvåger nettet 24 timer i døgnet og udsender advarsler. Det gør, at de IT-ansvarlige får et godt værktøj til at kunne være et skridt foran udviklingen, siger Jan Gram-Hansen.

Outpost24 kan også foretage analyse af kundernes aktuelle sikkerhed. Det gøres en gang om ugen for de kunder, der er tilknyttet denne service. Det betyder, at virksomheden får en opgørelse over eventuelle huller en gang om ugen.

- De løbende analyser er dér, hvor vi adskiller os fra vores konkurrenter. Det mest almindelige er, at man med jævne mellemrum får et sikkerhedsfirma til at undersøge, hvor sikre virksomhedens systemer er. Det er jo en engangsfornøjelse, der principielt ikke giver nogen sikring mod en trussel, der opstår dagen efter, at undersøgelsen er afsluttet. Vores service giver kunderne mulighed for at få opdateret trusselsbilledet en gang om ugen.

Kernen i selskabet er de 25 eksperter i virus- og hackerangreb, der døgnet rundt alle dage om året overvåger nettet og analyserer trusselsbilledet.

Outpost24 retter sig, ifølge direktøren, mest mod små og mellemstore firmaer. Private brugere kan ikke blive kunder.

Jan Gram-Hansen tror ikke, at det bliver svært at begå sig på et marked med mange aktører.

- Jeg tror, at det produkt, vi kan tilbyde, er så godt, at vi vil få mange kunder, lyder den optimistiske melding fra den håbefulde direktør.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere