Danske MMS-brugere runder 1.000

Flere måneder før teleselskaberne herhjemme kan tilbyde kunderne at sende udvidede SMS-beskeder, MMS'er, sendes der alligevel 2-5.000 beskeder om dagen. Et konsulenthus har overhalet teleselskaberne indenom.

Omkring 1.000 danskere har tilmeldt sig MMS-tjenesten fra konsulentfirmaet Ideation House, der opererer uden om de etablerede teleselskaber.

Herhjemme florerer i øjeblikket tusindvis af mobiltelefoner, der kan håndtere afløseren for de velkendte SMS-beskeder, nemlig multimediebeskederne med navnet MMS'er.

Men ingen af teleselskaberne har teknologien klar, og det har givet blod på tanden hos Ideation House, der har opstillet sit eget MMS-Center.

Centret kan udveksle MMS'erne over de eksisterende netværk, så brugerne skal betale trafikafgift til teleselskabet for de beskeder, de sender eller modtager.

Ideation House kan derudover opkræve penge, som kan faktureres særskilt eller over telefonregningen til brugeren, men kunderne slipper for at betale i de første tre måneder.

Ikke brugervenlig

I øjeblikket er Ideation Houses hjemmeside til formålet, Inaphone.com, ikke særlig brugervenlig, og brugerne kan ikke hente hjælp om opsætning og brug af tjenesten.

- Vi har valgt en stille launch, hvor vi får en masse feedback fra brugerne. I løbet af en uges tid vil hjemmesiden blive mærkbart forbedret, fortæller Brian Larsen, administrerende direktør i Ideation House.

Han tilføjer, at de fleste godt kan regne ud, hvordan tjenesten fungerer, og de 1.000 brugere sender i gennemsnit mellem to og fem MMS-beskeder om dagen.

Ideation House kan også se, hvilke mobiltelefoner der anvendes, og i øjeblikket har Sony Ericssons T68i-model en markedsandel på to tredjedele af det danske marked, oplyser Brian Larsen.

Dernæst kommer Nokias nye kamera-telefon, 7650, ind med den sidste tredjedel - i runde tal. Nokia 3510 kan også modtage MMS-beskeder (ikke afsende), men da den desuden kun har sort/hvid-skærm, anbefaler Brian Larsen ikke modellen til MMS-brug.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere