I-mode runder 100.000 kunder i Europa

KPN Mobile har rundet 100.000 kunder på sine mobile I-mode-tjenester i Tyskland og Holland. Brugerne er tilfredse, og målet er derfor at nå en million abonnenter i 2003, lyder det fra KPN Mobile.

Det hollandske teleselskab KPN Mobile kunne onsdag byde I-mode kunde nummer 100.000 velkommen, fremgår det af en pressemeddelelse.

I-mode er den succesfulde japanske parallel til WAP, som i øjeblikket lanceres i en stribe europæiske lande.

Tyske E-Plus, der ejes af KPN, var pionér tilbage i marts, og 77.000 tyskere har foreløbig tilmeldt sig I-mode, mens tallet i Holland er 23.000.

På den baggrund forventer KPN Mobile at nå en million kunder i løbet af 2003.

KPN Mobile er særdeles tilfreds med brugen af I-mode. Hver kunde abonnerer i gennemsnit på to indholdstjenester, hvor kategorierne "Melodi og billeder" og "Nyhed og vejrudsigt" er de mest populære.

I-modes e-mail-funktion, der kan håndtere e-mails på mobiltelefonen med op til 1.000 tegn, bruges af 86 procent af kunderne i Holland.

Indholdsudbydere står i øjeblikket bag 100 officielle I-mode-tjenester i Tyskland og 80 i Holland, mens de uafhængige I-mode-sites har rundet 7.000, oplyser KPN Mobile.

Endnu er det kun en enkelt mobiltelefon fra NEC, der understøtter I-mode til de europæiske GSM-net, men Toshiba ventes at lancere et alternativ inden årsskiftet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere