X-box går online

Den 15. november går ?X-Box Live?, en online-spilleservice for X-box, i luften, dog kun i USA. Der er endnu ikke dato på, hvornår tjenesten kommer til Europa.

Den 15. november holder Microsoft premiere på en ny online-spilletjeneste til X-box. Spilleglade europæere må dog væbne sig med tålmodighed. Datoen for en europæisk premiere er ikke fastsat endnu. Det oplyser Sara Helweg-Larsen, der er pr-manager i Microsoft Danmark.

"X-box Live" åbner mulighed for, at spillere med en bredbåndsforbindelse kan logge på og spille mod andre på netværket. For 380 kroner (knap 50 dollars) får spillerne en startpakke, der blandt andet indeholder opkoblingssoftware og adgang til servicen i et år.

Microsoft forventer at understøtte mindst seks spil til premieren. Ved udgangen af næste år er målet at have over 100.000 brugere og understøttelse af flere end 50 titler.

Med lanceringen af ?X-box live? har X-box sikret sig et forspring til sin nærmeste konkurrent, Sonys PlayStation 2. Sony kommer i slutningen af denne måned med en netværksadapter, der skal gøre det muligt at koble PlayStation 2 på internettet.

Til forskel fra Microsoft har Sony valgt at lade det være op til spiludviklerne at drive og vedligeholde de servere, der skal indeholde spilletjenester til PlayStation 2. Dermed bliver det svært at spå om, hvornår PlayStation 2-folket kan spille mod hinanden på nettet.

Nintendo har endnu ikke sat dato på, hvornår der kommer en lignende tjeneste til GameCube.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere