Klar til COMDEX

Den årlige COMDEX-messe i Las Vegas, USA, er lige rundt om hjørnet. PC Worlds udsendte medarbejder er allerede i gang med at varme tastaturet op til online-dækning af begivenheden.

Indhold

Årets COMDEX-messe er ved at være lige oppe over. Den store IT-udstilling, der for tyvende år i træk bliver afholdt i Las Vegas, er verdens andenstørste af sin slags - kun overgået af CeBIT i Tyskland.

PC World er som sædvanlig repræsenteret på messen, der foregår fra den 15. til 19. november, og i nr. 22/99 bringer vi en fyldig reportage derfra. Dækningen af COMDEX vil dog ikke kun omfatte artikler i den trykte udgave. Direkte fra de forjættede messehaller publicerer vi ugen igennem nyheder online så historierne om de nye produkter og seneste tiltag kan læses, mens det hele foregår.

Årets kodeord synes at blive e-handel og sikkerhed, herunder såkaldt biometrik, det vil sige genkendelse af stemme, fingeraftryk, ansigtsudtryk eller lignende, samt ikke mindst digitalt foto og video.

Alting skal som bekendt være trådløst i den moderne IT-verden, og COMDEX ´99 forventes at byde på en række produkter, der følger Bluetooth-standarden for trådløs kommunikation. Bluetooth er beregnet til små, personlige netværk, hvor enheder inden for en radius af cirka ti meter kan udveksle information via radiobølger.

Det er ikke nok, at ting er trådløse - de skal også være til at slæbe rundt på. Mobiltelefoner og håndholdte pc´er fylder mindre, og kan mere. Sidste år var det ikke mindst gennembruddet for palmtops, der prægede COMDEX, og interessen for de små fikse pc´er er ikke aftaget.

Småt er godt, og trådløst er hot, men det må også gerne se kønt ud. Ikke mindst de traditionelle pc´er i grå bokse står for en designmæssig overhaling, så man kan være bekendt at have pc´en stående i stuen, eller så den passer bedre ind på børneværelset.

På den første COMDEX-messe i 1979 kunne hele 4.000 gæster se Intel præsentere 8088-processoren, der senere blev brugt med stor succes i de første pc´er fra IBM. Også Motorolas 68000 processor, der blev hjertet i Mac´en, så dagens lys her. I år vil mere end 200.000 mennesker lægge vejen forbi, og på processorsiden er det uden tvivl kampen mellem Intel og AMD, der har offentlighedens bevågenhed.

I skrivende stund vides endnu ikke, hvad kombattanterne har i ærmet til COMDEX, men et kvalificeret gæt lyder på 800 MHz på både Athlon og Pentium III, samt det længe ventede 820-chipsæt til Rambus-RAM fra Intel.

Følg med på www.pcworld.dk og læs meget mere i PC World nr. 22/99, der udkommer den 10. december.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Test Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Manager
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere