Ny dansk tv-station på Internet

En ny dansk tv-station vil sende underholdning, sport og dokumentar på Internet.

Endnu findes kun meget få tv-stationer, som producerer udsendelser til Internet, men det nystartede ScoopStation satser på at erobre det nye marked. Billedkvaliteten er det største problem, når der skal sendes videosignaler over Internet, og ISDN er mindstekravet, hvis man vil modtage stationens programmer.


ScoopStation lægger ud med fem kanaler; livsstil, musik, extreme, dokumentar og motor. Udsendelserne har typisk en varighed på 12-15 minutter og modtages som "streaming video", så man ser videobilledet, mens det hentes ned. Fra starten ligger der 4-5 programmer på hver af de fem kanaler.


Billedkvaliteten betegnes som "near VHS" med en videovindue på 10 x 15 centimeter. ScoopStation fortæller, at brugere med ADSL-linier kan se udsendelserne i fuld skærmstørrelse.


Bag projektet står en række investorer fra film-, IT-, Internet- og reklameverdenen. Hovedaktionær er Overvej Holding, der ejes af brødrene Michael og Henrik Kastrupsen fra reklamebureauet Ravn & Rønne.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktur

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere