TDC?s newsserver nede igen

TDC kan tilsyneladende ikke få sin newsserver til at køre ordentligt. I løbet af 14 dage er serveren gået ned to gange. Sidste gang tog det tre dage, før den var oppe at køre igen, og kunderne blev ikke informeret.

Sort skærm, intet hul i gennem. Det er virkeligheden for de af TDC?s internetkunder, der i dag har forsøgt at benytte newsserveren. Serveren er nedtaget på grund af en hardwarefejl, og selskabet har tidligere på dagen oplyst at det kan tage 3-4 dage at få rette fejlen.

For fjorten dage siden var serveren ligeledes afbrudt, dengang grund af en softwareopdatering. Da gik der tre dage, før TDC på sin hjemmeside orienterede kunderne om problemerne.

Kundedirektør Ewald Schou Jensen, Opasia, beklager fejlene og oplyser, at TDC nu arbejder på at få den rettet hurtigst muligt.

- Det er klart, at newsserveren er del af den service, kunderne køber med internetabonnementet. Vores kunder har selvfølgelig krav på, at servicen kører. Vi kan dog ikke gardere os mod tekniske problemer, siger han.

Den manglende information forklarer kundedirektøren med, at internetforbruget er lavere i juli, og at TDC derfor muligvis ikke har modtaget fejlmeldinger,. Under alle omstændigheder er han dog enig i, at tre dage er for lang tid uden drift.

- Det er klart, at det ikke skal tage tre dage at få lavet en opdatering, siger Ewald Skov Jensen.

Han tilføjer, at det er en klar prioritet at oplyse om tekniske fejl på hjemmesiden, ikke mindst fordi de mange fejlmeldinger og spørgsmål om driften belaster kundeservice meget.

Ewald Skov Jensen oplyser, at den nuværende fejl skyldes et nedbrud af en disk i serveren. Fejlen er ved at blive rettet, og han forventer, at driften er normal igen fredag eftermiddag.

Fejlen hos TDC har allerede fået Computerworlds læsere til at reagere. Du kan følge debatten her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere